Flot resultat af bogsalg

Salget af bogen “The New Fish” til fordel for Danmarks Center for Vildlaks gav et flot resultat og resulterede i en donation på kr. 7.150,00.

Bogen fortæller om konsekvenserne af industrielt lakseopdræt – sygdomme som smitter de vilde laks, lakselus som dræber smoltene på vej til havet, havørreder stammer der forsvinder, genetisk forstyrrelse af lakse stammerne som har tilpasset sig gennem flere tusind år. Dertil kommer en massiv forurening med foderrester og afføring fra opdrætsfiskene, for slet ikke at nævne alle de medicinrester som ledes direkte ud i havet. Alle der bekymre sig for den vilde laks, bør læse denne bog.

DCV er selvsagt glade for bidraget og kvitterer som aftalt med en ekstra udsætning af ½ årslaks i Skjern Å systemet. Fiskene bliver udsat i næste uge, sammen med de øvrige igangværende udsætninger.

Tusind tak til Johan for indsatsen, både for det fine bidrag, men også for at gøre opmærksom på de mange omfattende og alvorlige problemer, som lakseindustrien påfører de vilde laksbestande. Selvom indsamlingen er afsluttet er der stadig nogle få bøger som kan erhverves på DCV, hos Korsholm eller i Laksen Hus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *