Kan det virkelig være rigtigt!

Der er plads til forbedring. På en tur rundt på en tilfældig parkeringsplads kunne tingene på billedet indsamles. Det er selvfølgelig ganske uacceptabelt, og vi skal derfor opfordre til, at alle tager deres affald og cigaret skodder med hjem igen. Desværre er det ikke kun på parkeringspladserne at der kan indsamles cigaretskodder. Også langs åen er det åbenbart almindeligt at smide dem, rygerne er under mistanke 🙂

Og nej, det er ikke ligegyldigt. Selve plasten i filteret nedbrydes til mikroplast i løbet af fem år, og herefter kan mikroplasten forurene naturen eller blive skyllet ud i vandmiljøet. Udover plasten i filteret indeholder skoddet flere giftige kemikalier, der ligeså forurener naturen og vandmiljøet, hvis det får lov at ligge. Så lad os hjælpe hinanden med holde Skjern Å og omgivelserne rene, så det fortsat et fedt at komme der.

Skjern Å Sammenslutningen

4 kommentarer til “Kan det virkelig være rigtigt!

 1. Allan Pedersen siger:

  Årsagen til alt svineri er anti-sociale personer, som er hensynsløse, ligeglade med regler og love, og overskrider andres grænser.
  De er også aggressive og løgnagtige.

 2. jørgen siger:

  Stop nu jeres hyleri i 2, de fleste rygere tager deres skodder med hjem, så bare klap gællerne i 🙂

 3. Andreas B. siger:

  Most smokers take their cigarettes home with them? I don’t believe that in my life, simply because I haven’t seen it yet. I also find this is a big annoyance, especially since you don’t see most of the butts once they’re gone anyway. I once watched a butt being swallowed by a brown trout from a bridge on a small river in Germany. Since then, I pick up other people’s butts when I find them by the water. It’s disgusting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *