Indberet din fangst

Handelsbetingelser

HANDELSVILKÅR for køb på webshoppen

  • Generelle oplysninger om sammenslutningen
  • Om webshoppen
  • Priser
  • Afgivelse af ordre
  • Bekræftelse
  • Betaling
  • Fragt og Levering
  • Reklamation og Returnering
  • Reklamation og Fortrydelse
  • Persondatapolitik

Generelle oplysninger om sammenslutningen:

Skjern å – Sammenslutningen (SÅS) arbejder for ophjælpning af fiskebestanden i Skjern å – vandsystemet. SÅS er en non-profit-forening, der arbejder for:

 

  • at ophjælpe fiskebestande i Skjern å vandsystem i det følgende kaldet åen.
  • at sikre vandløbskvaliteten samt yngleforholdene for fiskebestandene.
  • at arbejde for selvreproducerende fiskebestande.
  • at udsætte fisk baseret på vandsystemets egne fiskestammer i henhold til godkendte udsætningsplaner.
  • at styrke samarbejdet med bredejere, fiskeriforeninger og myndigheder.
  • at sikre optimale miljøforhold for flora og fauna.
  • at forebygge ulovligt fiskeri.
  • at administrere laksekvote ved åen.

Sammenslutningens økonomi funderes således bl.a. af medlemmernes kontingentindbetalinger, det obligatoriske laksekontingent samt frivillige bidrag fra personer, organisationer og virksomheder, der ønsker at støtte sammenslutningens arbejde. Et eventuelt overskud fra sammenslutningens drift går således til opfyldelse af foreningens formål.

Som medlemmer kan kun optages: fiskeriforeninger, konsortier, bredejere og lejere af fiskevand ved åen. Endvidere kan optages enkeltmedlemmer, der ikke har stemmeret.

Du kan se sammenslutningens vedtægter her: LINK

Om webshoppen:

SÅS har oprettet webshoppen specielt med henblik på at gøre det nemmere for såvel danske som udenlandske lystfiskere og andre interessenter at foretage køb og give bidrag til sammenslutningen og dens virke. Køb af visse ydelser som f.eks. det obligatoriske laksekontingent kan således via webshoppen ske umiddelbart inden fiskeri påbegyndes. I forbindelse med køb på webshoppen gør vi opmærksom på, at vi gemmer såvel personoplysninger som betalingsoplysninger bl.a. til brug for kontrol ved vandløbene ligesom der foretages en samkøring af disse oplysninger i forbindelse med fangstrapporter m.v. Se persondata politik nedenfor.

Priser

Alle priser på vores webshop er momsfri (f.eks. frivillige bidrag, laksekontingent eller lign.)

For varer, som måtte være belagt med moms, vil dette fremgå af kvitteringen/fakturaen.

Der tages forbehold for afgiftsændringer, udsolgte varer o. lign.

Afgivelse af ordre

Når du har udfyldt en bestilling, vil du modtage en e-mail, hvori der angives hvilke produkter, du har købt.

Det er kun et elektronisk svar fra vores system som bekræfter din indtastning. Som konsekvens heraf, har vi kun mulighed for at annullere din ordre såfremt fejlen skyldes: Tekniske problemer, trykfejl, tastfejl, leveringssvigt eller lignende situationer.

Bemærk, at ved bestilling af enkeltvarer, kan der være særlige vilkår som gælder her hvorfor du vil blive bedt om at bekræfte disse inden din bestilling kan effektueres. Dette gælder f.eks. ved køb af det obligatoriske laksekontingent som ikke kan fortrydes jf. nedenfor.

Bekræftelse

Når man som kunde handler på webshoppen modtager man et autosvar med en kvittering, hvoraf det fremgår hvad der er bestilt, personoplysninger samt mailadresse. Her efter behandler SÅS ordren automatisk og en original kvittering bliver tilsendt sammen med produktet. Denne kvittering vil gælde som produktets købsbevis.

Betaling

Vi modtager betaling med følgende betalingskort:

– Dankort (1,45 kr. + 0,1 %)

– Visa (1,25 %)
– JCB ( 1,25 %)
– Mastercard ( 1,25 %)
– Visa Electron ( 1,25 %)

Betalingskort er den sikreste, nemmeste og hurtigste form. Som kunde opnår du optimal sikkerhed ved at betale med dit Dankort eller andet betalingskort som modtages på siden, da banken kan trække betalingen tilbage, hvis varen ikke modtages.

SÅS krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Frakt & levering:

Der er ingen fragtomkostninger, da laksekontingentet udsendes som PDF-fil til din e-mailadresse.

Bemærk at det ikke er muligt at afhente dine varer og, at der ingen ekspedition er på webshoppens hovedadresse på Guldregnalle 7, 6920 Videbæk.  Ønsker du personlig betjening, henviser vi i stedet til de udsalgssteder, som SÅS har samarbejde med. Du finder en oversigt over disse på hjemmesiden: LINK

Reklamation og Fortrydelse. 

I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er visse ydelser ikke omfattet fortrydelsesretten.

Købt obligatorisk Laksekontingent samt eventuelle frivillige bidrag til SÅS herunder ”køb en Laks” kampagnen refunderes således ikke. Skulle der ske fejl, så skriv til os angående dette.

Du kan læse mere om fortrydelsesretten og undtagelser hertil på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside, www.forbrug.dk

Persondatapolitik

For at du kan indgå en online aftale med os, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

•    Navn

•    Adresse

•    Telefonnummer

•    E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Derudover gemmes personoplysningerne til kontrolformål i forbindelse med indrapporteringer af fangster samt kontrol ved fiskevandet.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Bestyrelsen, webmaster og kontrollører i SÅS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige er webmaster Jari Wiklund.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger kryptret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til os videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos SÅS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven.

Cookies:

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, fx på et websted, ved næste besøg.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, fx brugernavn til login på et website. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.

Rent teknisk kan cookies deles op i to typer. Den ene type kaldes ”session cookies” – de holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på netbutikken. ”Session cookies” gemmes ikke på din computer, men forsvinder, når du lukker browseren.

Den anden type cookie kaldes ”permanent cookie”, og den gemmes som en tekstfil på din computer i ca. en måned. En ”permanent cookie” er med til, at vores server kan genkende din computer næste gang, du logger ind på vores website.

Vi anvender cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer: I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Generelt” -> ”Browserdata/Slet cookies”.

Logstatistik:

Vi benytter logstatistik, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Vi anvender logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

(rev. 03.03.2012)