Indberet din fangst
Temperatur i Skjern Å:   4,01 °C

 

Jan Møller Jensen ny formand for Skjern Å Sammenslutningen

 

Bestyrelsen i Skjern Å Sammenslutningen har valgt Jan Møller Jensen fra Herning Sportsfiskerforening som ny formand for SÅS. Jan har været formand for Herning Sportsfiskerforening de seneste fire år og har derigennem fået indblik i arbejdet i SÅS. Jan er nyvalgt til bestyrelsen og bliver på den måde kastet lidt ind i arbejdet. Men Jan er frisk på opgaven, som han ser frem til. Jan er et kendt ansigt ved både Karup Å og Skjern Å hvor han har fisket i mange år. I det daglige arbejder han som værktøjsmager hos DAMRC i Herning. Ud over fiskeriet er Jan passioneret hobby fotograf.

Bestyrelsen består forsat af fire lodsejere og 4 lystfisker repræsentanter. Udover Jan Møller er lystfisker repræsentanterne Svend Lauersen, Aage Martinsen og Søren Larsen. Lodsejerne er repræsenteret ved Ole Knudsen, Finn Hansen, Ib Karstensen og Verner Thomsen. Suppleanter er henholdsvis Stefan Meldgård og Jens Sørnsen.

Bestyrelsen har konstitueret sig på følgende vis.

Formand, Jan Møller Jensen, Næstformand Ole Knudsen, Kasserer Aage Martinsen, Vandplejeudvalg, Ib Karstensen, Fiskeplejeudvalg, Søren Larsen, Kontroludvalg, Svend Laursen og Lodsejerudvalg, Ole Knudsen.

1 Comments

  1. jannick

    tillykke jan….du var en af dem der lærte mig at musik(walther trout;) ) og fiskeri hænger sammen…det er vel en 30 år siden. rart at se du ikke er sat ud i nu… og stadig fanget af din hobby.
    Har en bette ørnvik og fisker mest i de danske søer…gedden skal jo underholdes

    vh

    jannick hussak

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*