Indberet din fangst
Temperatur i Skjern Å:   4,01 °C

 

Miljøpris til Torben Thinggaard

 

Torben Tinggaard modtog 1.november Herning Kommunes miljøpris for sin store indsats for forbedring af vandløbene i kommunen. Prisen blev overrakt til Torben og en række andre personer af formanden for Teknik og Miljø udvalget Finn Stengel Petersen, som blandt andet udtaler:

– Det glæder mig, at jeg igen kan overrække denne anerkendelse for en grøn indsats til lokale ildsjæle. Det er helt afgørende, at virksomheder, institutioner, foreninger og borgere går foran, hvis der skal skabes en bæredygtig udvikling. Der er brug for alle indsatser – store som små. Vi har brug for fortællingen om, at en grøn omstilling er mulig. Ja, at den er nødvendig.

Torben Thinggaard gør som  ildsjæl en stor indsats for forbedring af forholdene for fisk og natur i kommunens vandløb. Det gør Torben som tovholder for frivillig restaurering af utallige vandløb. Fiskeundersøgelser viser, at indsatsen gør en forskel, og at disse vandløb er blandt dem, hvor der er allerflest naturlige ørreder og laks. Torben engagerer sig desuden i fora og møder for forbedring af vandløb i kommunen. Han er – med sin store indsigt og evne til   at lytte – med til at finde gode løsninger til glæde for alle, ikke mindst naturen, der ikke kan tale sin egen sag.

Fra Skjern Å Sammenslutningen skal der også lyder et stort tillykke til Torben og en tak for den uvurderlige indsat for vandløbene i Skjern Å systemet. Torben gør et stort arbejde i såvel vandrådene, som i de små vandløb hvor der er et stort behov for forbedringer af gyde og opvækstforhold.

Bestyrelsen

1 Comments

  1. Leif Jensen

    Stort og velfortjent tillykke herfra. For at du så også kan få nogle penge at arbejde ,opfordre jeg her med Skjern Å Sammenslutningens bestyrelse til, her på siden og på spidsernes facebookside , at oprette en mulighed for at der kan ydes frivillige bidrag til vandpleje arbejde i Skjern Å Systemet. Jeg vil gerne være den første til at bidrage med 500 kr.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*