Indberet din fangst
Temperatur i Skjern Å:   4,01 °C

 

Kvote lukket fra og med den 25.5.16

 

Kvoten af laks over 70 cm lukker  fra og med den 25.5.16. Det gælder for strækningen nedstrøms Tarp Bro i Skjern Å, nedstrøms Vester Ringvej i Omme Å og Nedstrøms Jernbanen i Vorgod Å. Opstrøms er kvoten af store laks fortsat åben, men vær opmærksom på hvor disse lukker.

Betstyrelsen

4 Comments

 1. Jim Thaysen

  Hej, det er selvfølgelig helt ok med mig.
  Men hvis man virkelig vil beskytte laksen, var der så ikke mere smart at frede de store hunlaks, der bærer rundt på tusindvis af æg.
  Dette gør man eksempelvis flere steder i Norge
  Eller endnu bedre fred alle laks over 90.cm . Vi er jo ikke trofæ fiskere, Blot laksefiskere.
  Med sportsfisker hilsen Jim Thaysen.

 2. Leif Jensen

  Jim Thaysens forslag om og begrundelse for, at frede de store laks kan jeg støtte 100%. Har selv foreslået det, på SÅS-rep. møder for henholdsvis ca. 5 og 8 år siden. Begge gange er det, fra flertallet, blevet afvist med den begrundelse. Det er de store trofæfisk som trækker mange lystfisker til. Flertallet havde, på daværende tidspunkt, ikke forståelse for at bevar de stor fisk i live. Det er en umiskendelig kendsgerning, at laksens og for den sags skyld også havørredes længde og vægt er genetisk bestemt. Fjerner vi de stor fisk nu, ja så er de væk for altid.

 3. Per Carlsen

  Der er mange måder at anskue tingene på. Måske var det en ide at dele kvoten af storlaks op på den måde at man delte den op med 6, x antal laks pr. måned. Forstået på den måde at storlaksekvoten blev delt ud over hele fiskesæsonen. Så var der måske en chance for at fordele fiskeriet hen over hele sæsonen til glæde for alle lystfiskere , grejbutikker, dagligvarebutikker, hytteudlejere og en masse andre godtfolk. Jeg er sikker på at det ville give en anden ro ved åen, isf. stress fiskeri, og så ville årskortfiskerne garanteret frekventere åen noget oftere, til stor gavn og glæde for lokalbefolkningen, lods ejerne og så videre. Lillekvoten ser jeg ingen problemer i. Det er det faktisk meget afstressende når den kun er tilbage. Flere “sindige” lystfiskere ved åen der ikke “pløjer hinanden ned. Nå men bare lige mine tanker og ideer om vores fælles interesse. K&B derude

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*