Indberet din fangst
Temperatur i Skjern Å:   13,67 °C

Hjælp til udsendelse af skarvregurelerings tilladelser

 

Kære Lystfiskere.

Skjern Å Sammenslutningen har brug for hjælp hvis der skal være regulering af Skarv på Ringkøbing Fjord dette efterår. Sammenslutningen arbejder på at hyre en mand til at koordinere skarvreguleringen men det når de ikke til 1. september, hvor skarvreguleringen skal starte på fjorden. Sidste år blev der nedlagt 832 skarver ved fjorden, så det er vigtigt at denne aktivitet bliver sat i gang. Derfor søger sammenslutningen en frivillig der, primært de næste 14 dage, vil passe en mailboks og sende tilladelser ud. Tilladelserne skaffer sammenslutningen, opgaven går kun ud på at sende denne til de jægere der skriver at de ønsker en tilladelse. Man skal forvente at der er omkring 10 timers arbejde i opgaven i august samt også nogle få timer i september.

Hvis det er noget for dig så send en mail til Thomas Mosgaard, Ringkøbing-Skjern Kommune på thomas.mosgaard@rksk.dk

Thomas vil sørge for at du bliver sat godt ind i opgaven og han vil være til rådighed hvis der opstår nogle udfordringer undervejs.

Venlig hilsen SÅS og Ringkøbing-Skjern Kommune

3 Comments

  1. Per Møller

    Hej.
    Bliver der regulering af skraven ved skjernå igen i denne sæson 2018/2019. Så er jeg klar på at hjælpe igen ville gerne på fjorden.
    Men hat desværre ikke mulighed for det..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*