Indberet din fangst
Temperatur i Skjern Å:   4,01 °C

 

Henrik Jensen stopper som formand i Skjern Å Sammenslutningen

 

Henrik Jensen valgte på repræsentantskabsmødet i november at stoppe som formand for Skjern Å Sammenslutningen efter 16 år i bestyrelsen, heraf de 8 som formand. Henrik lagde som formand et stort arbejde i bestyrelsen og var med til at give SÅS en engageret profil udadtil.

Henrik havde som formand stor fokus på skarvregulering, skånsomt fiskeri og et godt samarbejde med lodsejerne. Som jæger havde Henrik god indsigt i, hvorledes man mest hensigtsmæssigt kunne regulere skarvbestanden, ligesom hans gode kontakter til myndighederne var med til skaffe de nødvendige tilladelser. Henriks arrangement var ligeledes med til at skabe fokus omkring problemet, således er grundlaget for at få løst problematikken er bedre i dag end tidligere, også selvom problemet fortsat stort. Henrik var optaget af lystfiskerens ansvar for at dyrke et fiskeri, der tilgodeser fisken når den genudsættes. Der er drøftet mange tiltag og ideer i bestyrelsen, og det er opfattelsen at vi er på rette vej. Henrik var i formandsperioden god til forene lystfiskere og lodsejer. Altid velforberedt til bestyrelsesmøderne samt god tone sikrede gode og konstruktive møder.

På repræsentantskabsmødet var der mange pæne ord til Henrik, ligesom han blev begavet fra flere sider.

Henrik er forsat formand for Sønder Felding lystfiskerforening, og han har lovet at forsætte med skarvreguleringen fremadrettet.

Bestyrelsen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*