Indberet din fangst
Temperatur i Skjern Å:   4,01 °C

 

Den nye hjemmeside

 

Så er den nye hjemmeside i luften. Vi håber at I synes godt om den. Der vil gå lidt tid inden vi får alle ting lagt ind, men vi håber at alt kommer til at fungerer tilfredsstillede. I er nu meget velkomne til at lægge Jeres fangster ind under ”indberet fangst”. Følg vejledningen øverst, så går det næsten af sig selv. Bemærk at I skal trykke ”gem” to gange inden at I kan indsætte billedet. Husk at trykke ”upload” inden I trykker ”færdig”

De fisk som er indberettet på den gamle side, er vi gang med at flytte over manuelt. Det tager lidt tid, men de skulle gerne være der i løbet af et par dage. Såfremt der er en fisk eller to som er smuttet, må I meget gerne lægge dem ind igen i weekenden.

Bestyrelsen/Søren

4 Comments

 1. Karsten M Andersen

  Indledningsvis stor ros til Sammenslutningens arbejde. Og denne nye hjemmeside virker meget mobilvenlig. Men….jeg synes, oversigten over fangster ikke giver nær det samme overblik som før, her var den gamle suveræn og næsten uundværlig.

 2. Jim Thaysen

  Hej.
  Bare en super flot hjemmeside.
  Og særdeles flot sat op. Stor ros til jer, som helt sikkert har måtte bruge en del tid på det.
  Håber i får tid til at fiske også.
  Knæk og bræk.
  Med sportsfisker hilsen Jim Thaysen.

 3. Jørgen Lorenzen

  Hej
  Fin side i har fået lavet, men et lille men….
  Fangstoversigten på den gamle side, hvor hver fangst var 1 linie ( og man kunne sortere på str, dato evt….) den var bare meget bedre, nu gider man ( jeg) ikke rigtig at tjekke den fordi den ikke er overskuelig, nu hvor hver fangstrapport fylder 8 linier 🙁
  Jeg har ikke længere hjemmesiden til at stå fast på min oversigt, men besøger den bare en gang i mellem, før var det næsten hver dag jeg var inde at kikke.

  Mvh. Jørgen

  1. Skjernaa_admins

   Hej Jørgen.
   Hvis du bruger en almindelig PC skulle det stå som i tidligere og give den gode oversigt. Det er primært telefoner og tablets der giver problemer. Vi arbejder på at få det lavet, men indtil videre giver det anledning til problemer.
   Vh – Søren

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*